Pravno obvestilo

Zasebnost

MordiCom d.o.o. ne zbira, obdeluje in hrani vaših osebnih podatkov. Za zaščito vaše zasebnosti in varnosti uporabljamo različne varnostne tehnologije.

Brez garancije

MordiCom d.o.o. ne daje garancije o ustreznosti informacij, ki jih spletna stran vsebuje. Vsi dokumenti, informacije in materiali so na razpolago brez vsake garancije ter brez pogodbenih in zakonskih jamstev. Dokumenti, informacije in materiali lahko vsebujejo morebitne tehnične nepravilnosti ali tiskovne napake. Spremembe so bile postopoma dodane v objavo kadarkoli brez obvestila.

Omejitev odgovornosti

MordiCom d.o.o. ne bo v nobenem primeru odgovoren za vsako direktno, indirektno, slučajno, ekonomsko ali posledično škodo, ki izvira iz uporabe ali nepravilne uporabe informacij, programov in materialov, ki jih ponuja, četudi je obstajala možnost za takšno škodo.

Povezave do strani tretjih oseb

Vse povezane strani na to spletno stran niso pod kontrolo MordiCom d.o.o., zato MordiCom d.o.o. ni odgovoren za vsebino povezanih strani, niti do povezav in sprememb, ki jih vsebujejo te strani.

MordiCom d.o.o. daje na razpolago zgolj povezave na te strani le v prijazno uporabo in te povezave ne vsebujejo odobritve s strani MordiCom d.o.o. .

Avtorske pravice

Avtorske pravice: © MordiCom d.o.o.
Vse pravice, ki niso izrecno dovoljene, so pridržane.

Blagovne znamke

Vse ostale blagovne znamke, trgovska imena ali imena podjetij, ki so tu navedena so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke teh lastnikov.

O piškotkih na www.mordicom.eu [ 1st in 3rd party Cookies ]

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.

Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več. Piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (statistik, spletnih trgovin, knjižnic, multimedijskih vsebin ... ).

Spletno mesto www.mordicom.eu [si, com, net, info] ne uporablja [ 1st in 3rd party Cookies ] piškotkov.

Pogosto zastavljena vprašanja o piškotkih

 

Posodobljeno: 04.06.2019

Kontakt

MordiCom d.o.o. - informacijske tehnologije

Šolska ulica 40
5250 Solkan, Slovenija

Tel: +386 (0)5 330 03 60
E-pošta: info(at)mordicom(dot)si
Spletni naslov: www.mordicom.eu

IBAN: SI56 6100 0000 6808 971
Delavska Hranilnica

ID za DDV: SI82382905

Poslovni čas: Odprto !
Kako vam lahko pomagamo ?