MordiCom d.o.o. praznuje 20. obletnico !

Pravno obvestilo

Brez garancije

MordiCom d.o.o., v nadaljevanju MordiCom, ne daje garancije o ustreznosti informacij, ki jih spletna stran vsebuje. Vsi dokumenti, informacije in materiali so na razpolago brez vsake garancije ter brez pogodbenih in zakonskih jamstev. Dokumenti, informacije in materiali lahko vsebujejo morebitne tehnične nepravilnosti ali tiskovne napake. Spremembe so bile postopoma dodane v objavo kadarkoli brez obvestila.

Omejitev odgovornosti

MordiCom ne bo v nobenem primeru odgovoren za vsako direktno, indirektno, slučajno, ekonomsko ali posledično škodo, ki izvira iz uporabe ali nepravilne uporabe informacij, programov in materialov, ki jih ponuja, četudi je obstajala možnost za takšno škodo.

Povezave do strani tretjih oseb

Vse povezane strani na to spletno stran niso pod kontrolo MordiCom, zato MordiCom ni odgovoren za vsebino povezanih strani, niti do povezav in sprememb, ki jih vsebujejo te strani.

MordiCom daje na razpolago zgolj povezave na te strani le v prijazno uporabo in te povezave ne vsebujejo odobritve s strani MordiCom.

Blagovne znamke

Vse ostale blagovne znamke, trgovska imena ali imena podjetij, ki so tu navedena so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke teh lastnikov.

Avtorske pravice

Avtorske pravice: © MordiCom d.o.o.
Vse pravice, ki niso izrecno dovoljene, so pridržane.Zasebnost

Osebni podatek – je katerikoli podatek, ki se nanaša na posameznika, ne glede na obliko, v kateri je izražen. Pravico do varstva in zaščite osebnih podatkov opredeljuje že Ustava Republike Slovenije ( 35. člen ). Posameznik torej sam odloča o podatkih, ki se nanašajo nanj.

V skladu z določili Splošne uredbe GDPR ( Ur. list EU, 2016/679 ) imate pravico do popravka, izbrisa, omejitve, obdelave ... osebnih podatkov.

MordiCom ne zbira, obdeluje in hrani vaših osebnih podatkov. Za zaščito vaše zasebnosti in varnosti uporabljamo nabor ukrepov, ki pomagajo zaščititi osebne podatke pred nepooblaščenim dostopom, uporabo ali razkritjem.

Podatki skupne rabe

Objavljeni osebni podatki ( imena in priimki, telefonske številke, E-poštni naslovi ... ) so namenjeni zgolj za komunikacijo z nami. Informacije, ki jih o sebi posredujete v elektronski komunikaciji z nami, nadzorujete vi sami.

Neželena komunikacija

Prepovedana je uporaba objavljenih osebnih podatkov za klice in sporočila, ki imajo komercialni namen ( ZEKom-1, Ur.l. RS, št. 109/2012 ( 158. člen ) , ZEPT, Ur.l. RS, št. 61/2006 ( 6. člen ) , ZVOP-1-UPB1, Ur.l. RS, št. 94/2007 ( 72. člen, 73. člen ).

Pošiljanje nenaročenih sporočil ( SPAM ) s pomočjo elektronskih komunikacij je dovoljeno le po predhodnem soglasju posameznika, ki je zaupal svojo telefonsko številko ali E-poštni naslov pošiljatelju.Piškotki

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletne strani shranijo v naprave s katerimi dostopate do interneta, z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki ste jih uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod nadzorom brskalnika, ki ga uporabljate.

Pomembni so za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Pomagajo nam pri izvajanju storitev (spletnih trgovin, knjižnic, multimedijskih vsebin, statistik ... ).

Spletno mesto www.mordicom.si [eu, com, net, info] ne uporablja [ Lastnih in drugih ] piškotkov.

Kontakt

MordiCom d.o.o. - informacijske tehnologije

Šolska ulica 40
5250 Solkan, Slovenija

Tel: +386 (0) 5 330 03 60
E-pošta: info(at)mordicom(dot)si

IBAN: SI56 6100 0000 6808 971
Delavska Hranilnica

ID za DDV: SI82382905

Poslovni čas: Zaprto !
Poslujemo od 8.00 do 16.00 ure od ponedeljka do petka, razen praznikov in dela prostih dni.